Boekingsvoorwaarden

Van toepassing op de activiteit ‘Burcht & Betovering’.

Volgende algemene voorwaarden zijn ook van toepassing op deze boeking en het gebruik van deze website. Deze algemene voorwaarden zijn op aanvraag ook in het Nederlands beschikbaar.

Definitieve boeking

Zodra alle gegevens zijn verstrekt en je akkoord bent gegaan met de voorwaarden, beschouwt Second Wind vzw dit als een definitieve boeking. Bij eventuele wijzigingen en annuleringen zijn deze boekingsvoorwaarden en de Algemene Voorwaarden van de Geschillencommissie van toepassing.

Aansprakelijkheid bij het boeken
De hoofdboeker is verantwoordelijk voor de volledige boeking. De hoofdboeker wordt als eerste deelnemer ingevoerd bij de boeking. Alle communicatie verloopt via het e-mailadres van de hoofdboeker.

Minimumleeftijd
De minimumleeftijd om deel te nemen aan ‘Burcht & Betovering’ is 18 jaar.

Minimumaantal deelnemers
Voor deze activiteit geldt een minimumaantal deelnemers van 20 personen.

Als er onvoldoende deelnemers zijn, zullen we je daarvan op de hoogte stellen. In dat geval zullen we de reisovereenkomst direct annuleren conform artikel 10.1 lid 1 van de Algemene Reisvoorwaarden van de Geschillencommissie Reizen. We zullen dit uiterlijk 7 dagen voor vertrek doen.

Gratis annuleren

Gratis annuleren houdt in dat je binnen 3 dagen na boeking kosteloos kunt wijzigen of annuleren. Vanaf dan zullen er kosten in rekening worden gebracht indien je annuleert. 

  • Tot 12 weken voor de activiteit betaal je 30% van de totaalsom.
  • Van 12 tot 6 weken voor de activiteit betaal je 50% van de totaalsom.
  • Vanaf 6 weken voor de activiteit betaal je 100% van de totaalsom.