Burcht & Betovering

Speel Dungeons & Dragons

In een kasteel

zaterdag 16 & zondag 17 november 2024

Ga op tweedaagse in een historische setting
Laat je meeslepen in een unieke D&D Campaign
Geniet van epische eersteklas accommodatie

Wat is Burcht & Betovering?

Stap binnen in een wereld van avontuur tijdens dit tweedaagse luxe-D&D-verblijf in een echt kasteel.

Ervaren Dungeon Masters dompelen je onder in een meeslepende Nederlandstalige mini-campaign. Ga samen met mede-avonturiers op ontdekking en vul je dagen met mysterie en magie!

Historische setting

Het Château de la Poste is een historisch kasteel gelegen in op het Domaine de Ronchinne in Maillen, België. Het kasteel dateert uit de 19e eeuw en staat bekend om zijn prachtige architectuur en idyllische ligging. Oorspronkelijk diende het kasteel als postkoetsstation, vandaar de naam “de la Poste”.

Het domein staat bekend om zijn weelderige landschappen die de toegangspoort zijn tot de Ardennen. Omringd door uitgestrekte tuinen, weelderige bossen en kabbelende beekjes, is het landgoed een betoverend decor voor D&D-avonturen. Het kasteel biedt de uitstekende combinatie van luxueuze faciliteiten en charmante grandeur.

Unieke D&D beleving

Bereid je voor op een reis die je nooit zult vergeten! Speel samen met je party een epische mini-campaign met meer dan 12u speeltijd tijdens de tweedaagse.

Je party bestaat uit 5 spelers en wordt geleid door een enthousiaste DM, die je meeneemt in een zelfgeschreven avontuur.

De Dungeon Masters die deze ervaring zullen begeleiden, worden binnenkort onthuld!

Eersteklas accommodatie

Queestes volbrengen en heerlijk ontspannen gaan hand in hand. Pure verwennerij is sowieso inbegrepen bij je Burcht & Betovering-weekend! Geniet van heerlijke maaltijden met verse, lokale ingrediënten. Comfortabele kamers  bieden een oase van rust na een dag vol epische avonturen. Verken de uitgebreide wellnessfaciliteiten te midden van de prachtige natuur.

Je verblijf is een compleet arrangement* van zaterdag 10u tot zondag 18u.

Ik wil boeken

Single Room

€ 630 p.p.

Double Room

€ 590 p.p.

volzet
* Details over het verblijf:
  • Programma van zaterdag 16 november 2024 om 10u tot zondag 17 november 2024 om 18u.
  • Inclusief 1 overnachting, 2 maaltijden zaterdag (lunch, sfeerdiner), 2 maaltijden zondag (ontbijt, lunch), versnaperingen tussendoor, koude/warme dranken.
  • Exclusief sterke dranken/cocktails/minibar/dranken buiten de geplande activiteiten.
  • Vrij gebruik van sportvelden en wellness (sauna’s, hammam, verwarmd zwembad, Scandinavisch bad –  geopend van 10u tot 21u).
  • Adres: 25 Ronchinne, B-5330 Maillen. Transport niet inbegrepen.
  • Minimumleeftijd: 18 jaar.
  • Onderhevig aan deze boekingsvoorwaarden.