Burcht & Betovering

Avonturengids

Welkom, helden van Ronchinne, op deze tweedaagse uitstap in de wereld van Dungeons & Dragons! In deze gids vind je alle antwoorden om je tocht voor te bereiden en tot een goed einde te brengen.

Een goed gevuld programma

zaterdag 16 november

De locatie voor je GPS is Château de la Poste 25, 5330 Assesse. Je rijdt het domein op via de Rue de Mont. Aan je rechterzijde, zo’n 200 m van het hoofdgebouw, vind je de beveiligde parking.

Het inchecken kan pas vanaf 16u. Je laat je valiezen dus nog even in de wagen.

10u00 welkom in het kasteel
10u30 speelsessie 1
12u30 lunchbuffet
14u30 speelsessie 2
18u30 sfeerdiner 'raclette'
20u30 speelsessie 3
22u00 einde dag 1

Tussendoor is er tijd voorzien om te genieten van het domein, waar de prachtige natuur en uitstekende wellnessfaciliteiten op je wachten.

zondag 17 november

vanaf 7u30 ontbijtbuffet
10u00 speelsessie 4
12u30 lunchbuffet
15u00 speelsessie 5
18u00 einde weekend

* Programma van het weekend onderhevig aan lichte wijzigingen.

In de watten gelegd

Tijdens je verblijf zal het je aan niets ontbreken. Culinair kan je rekenen op heerlijke tussendoortjes, uitgebreide buffetkeuzes en tal van lokale specialiteiten. De kamers zijn uitgerust volgens het hoogste comfort en ingericht in tal van stijlen. Kasteelnimfen An en Carmen staan steeds klaar om je praktische vragen te beantwoorden.

Laat je fantasie de vrije loop

Tijdens het weekend speel je een mini-campaign: je zit steeds aan tafel met jouw Dungeon Master en 4 medespelers om een uniek avontuur te beleven.

Binnenkort verdelen we de groepen op basis van de antwoorden op onderstaand formulier. In de zomerperiode organiseren we een session 0 via Discord om kennis te maken met je DM en je party, afspraken te maken over character creation, en een tipje van de sluier op te lichten over het verhaal.

Ervaren DM’s van dienst: (vlnr.) Sam, Thomas, Kris, Eric en Jordy.

Informatie gevraagd

Deelnameformulier BnB 2024

Verblijf

Dungeons & Dragons

We proberen de samenstelling van de groepen homogeen te maken op basis van hun ervaring.